Slik Bytter Du Mellom Brukere I Windows 11

Imidlertid dekket vi i januar en applikasjon for Windows kalt RegFromApp, som lar brukere overvåke endringene i registeret av et valgt program. Selv om det var ganske nyttig, ga det deg ikke noen form for alternativ til å sjekke og sammenligne endringene som ble gjort med Windows-registeret. Vi har en annen programvare for leserne våre som kan takle dette problemet. Merket som RegMerge, det er et program for Windows som tillater degfor å sammenligne en eller flere Windows-registerfiler med gjeldende verdier i Windows-registeret. I tillegg gir den deg et alternativ for å slå sammen alle valgte endrede registernøkler til Windows-registeret. “Registret” er en sentral database som Windows bruker til å lagre informasjon og innstillinger som PC-en din krever. Dessverre forårsaker denne databasen kontinuerlig et stort antall problemer i systemet, siden den ofte er feil lagret.

  • Både EXE og DLLer er basert på Portable Executable filformat.
  • Feilsøkeren vil nå begynne å lete etter problemer og tilby potensielle løsninger hvis problemer blir funnet.
  • Ofte gjør programmene endringer i registret under installasjonen, men avinstallering fjerner ikke disse endringene.
  • Deretter ser du filtype under “Type of File” (“Kind” på en Mac).
  • Det finnes mange flotte verktøy for å fikse de vanligste problemene med Windows 11/10, som f.eks Windows reparasjon أو FixWin ، Avansert SystemCare For å fikse Windows-problemer , etc.

DLL vcomp100.dll microsoft er et filtype og kjent som dynamisk lenkebibliotek filformat som brukes til å holde flere koder og prosedyrer for Windows-programmer. En kjørbar fil utfører et sett med instruksjoner når du åpner filen. Disse filene kan kompileres programmer eller skript. En kjørbar fil er kompilert fra kildekoden til en binær maskinkode som er direkte kjørbar av CPU. Hvis du bare ønsker å fikse feilene som oppsto i DLL-filene, er det enklere enn å redigere DLL filer – bruker en computer vedlikehold verktøyet skanne ut og rette opp feilene.

Hvordan Fikser Jeg World Of Tanks

Til og med Microsofts hjelp anbefaler å slå av visuelle effekter for å forbedre ytelsen. Grensesnittet vil være mindre elegant og pent, men oppgavene dine vil være raskere. I kategorien “Apper og funksjoner”, velg det unødvendige programmet og trykk “Avinstaller”. Microsofts første tips for å forbedre ytelsen er å se etter systemoppdateringer. For at «10» skal prestere på sitt beste, må den være oppdatert. For 32-bitsversjonen er 1 GB RAM nok, men det er bedre å installere 3 GB eller mer. For 64-bitsversjonen er minimumsverdien 2 GB, gjennomsnittsverdien er 4 GB, den optimale verdien er 6 GB RAM eller mer.

Programvaren på denne enheten har blitt blokkert fra å starte fordi den er kjent for å ha problemer med Windows. Åpne oppgavelinjen og skriv “Folder” i søkefeltet. Gavin er Junior Editor for Windows and Technology Explained, en fast bidragsyter til den virkelig nyttige podcasten, og en vanlig produktanmelder. Han har en BA Contemporary Writing with Digital Art Practices plyndret fra åsene i Devon, i tillegg til over et tiår med profesjonell skriveerfaring.

Tre Nyttige Registerhacks Å Prøve

DLL-versjonering pleier ikke å bli administrert veldig bra under Windows, og dette fører til det pittoreske navnet “DLL Hell”. I tillegg er det lettere å bruke oppdateringer på hver modul uten å påvirke andre deler av programmet. For eksempel kan du ha et lønningsprogram, og skattesatsene endres hvert år. Når disse endringene er isolert i en DLL, kan du bruke en oppdatering uten å måtte bygge eller installere hele programmet igjen. DLL-filer inneholder en Eksporter tabell som er en liste over symboler som kan slås opp av anropsprogrammet. Symbolene fungerer vanligvis med C-anropskonvensjonen .

Wondershare 1-Click PC Care er den slags verktøy. Du trenger bare å laste ned og installere det på datamaskinen, så den ville sjekk alle feil inkludert DLL feil.